Meet Up: Crowdfunding voor koren

Za 2 juni, 14.00 uur in Hengelo

(tijdens Nationale NKF Finale 2018 en Amusing Hengelo)

Voordekunst.nl, het bekendste platform voor crowdfunding in de kunstensector, is in gesprek met Koornetwerk Nederland om de mogelijkheden financiële middelen voor koorverenigingen te vergroten door middel van crowdfunding. Op 2 juni a.s. organiseert Koornetwerk Nederland in Hengelo een brainstormbijeenkomst voor koorbesturen tijdens het Nederlands Koorfestival over crowdfunding.

Over het algemeen wordt crowdfunding door koorverenigingen als een té bewerkelijke en complexe vorm gezien om een koorproject te kunnen financieren. Wanneer wordt het interessant en hoe haal je er maximaal profijt van? En zou (bijvoorbeeld) Voordekunst.nl in overleg met de koorsector de aanpak kunnen vereenvoudigen waardoor het voor verenigingsbesturen toegankelijker wordt om in te zetten? Aan tafel zitten vertegenwoordigers van Koornetwerk Nederland en Voordekunst.nl. Er is ruimte voor maximaal 20 deelnemers. 

De KNN Meet Up Crowdfunding heeft plaats om 14.00 uur in het Best Western Hotel, op het plein tegenover  de Schouwburg waar de NKF Finale 2018 wordt gehouden.

Meer informatie & aanmelding: info@koornetwerk.nl