Enquête: Koorleiders in een veranderende koorsector

Ben jij een koorleider? Vul dan ook de enquête in: KLIK HIER!

De Nederlandse koorwereld is volop in beweging, en deze ontwikkelingen zijn van invloed op het werk van de koorleider. Welke kennis en vaardigheden heeft een koorleider anno 2020 eigenlijk nodig om de dynamiek in de sector te stimuleren en te volgen, en om het werk met inspiratie en motivatie te blijven doen? En op welke manieren kan en wil de koorleider hierin ondersteund worden?

Ramon van den Boom, koordirigent en coördinator bij Stichting Maestro (www.stichtingmaestro.nl), doet in het kader van de Fontys Master Kunsteducatie -in nauwe samenwerking met Koornetwerk Nederland en LKCA- onderzoek naar de behoefte aan inspiratie, advies en nieuwe kennis bij koorleiders die werkzaam zijn in de amateurkoorsector in Nederland.

We nodigen u van harte uit om deel te nemen aan dit onderzoek, door het invullen van een vragenlijst op Surveymonkey (opent in een nieuw venster). Door uw deelname draagt u bij aan een betere ondersteuning van koorleiders in de nabije toekomst. Alle koorleiders -dirigenten, artistiek leiders, vocal coaches, cantors, kortom: iedereen die groepen mensen laat zingen- werkzaam in de amateurkoorsector in Nederland kunnen deelnemen.

Het invullen neemt naar verwachting ongeveer 15 minuten in beslag. Uiteraard wordt alle informatie zorgvuldig en vertrouwelijk behandeld. Vriendelijk verzoek om te reageren voor 15 februari 2020. Mocht de link hierboven niet werken, dan kunt u ook de QR-code hieronder gebruiken. Bij voorbaat heel hartelijk dank voor uw deelname!