3e editie online workshop Jeugd komt eraan, meld je nu aan!

De online workshops die in het teken staan van de samen zingende jeugd, zijn al min of meer traditie. Begin november 2023 is de 3e editie. Die vindt twee keer plaats om een grotere kans te bieden eraan deel te nemen: op woensdag 1 november van 19:30 – 21:30 uur, en op donderdag 2 november van 10:00 – 12:00 uur.

Tijdens de workshop stelt Claudia Franzen, de kersverse projectleider Kinder- en Jeugdkoorzang bij Koornetwerk Nederland, zich aan je voor. Daarbij verzorgt Claudia een update over de voortgang van een aantal in gang gezette activiteiten en biedt ze een inkijkje in wat er verder nog op stapel ligt. 

Met plezier verwelkomt Claudia ook Rohan Poldervaart tijdens de online workshop. Rohan is artistiek directeur van het BALK TOPfestival en BALK, maar vooral ook docent, dirigent en ervaringsdeskundige in het creëren van een veilige setting voor tieners om plezier te beleven aan samen zingen. Rohan zal uitgebreid ingaan op zijn ervaring met het werken met tieners, en tips en tools geven over het werken met deze doelgroep. 

Meld je hier direct aan!