Podcast over de koorwereld: deel je verhaal!

Het Nederlands Kamerkoor gaat een podcastserie maken over de koorwereld in coronatijd. Het is de bedoeling om achterliggende verhalen over het coronajaar 2020 aan het licht te brengen. Dirigenten, zangers, (koor)bestuurders en andere betrokkenen komen aan het woord. Ze kunnen hun eigen verhaal insturen vóór 31 december 2020.

In de podcast gaan twee journalisten in gesprek met uiteenlopende gasten uit de koorwereld. Wie een bijzonder verhaal te vertellen heeft – van ontroerend tot pijnlijk, van dieptepunt tot mooiste ervaring – wordt gevraagd dat te delen.

Hoe werkt het?

  • Stuur het verhaal uitsluitend als spraakbericht in het Nederlands via WhatsApp naar het Nederlands Kamerkoor via +31 625124738.
  • Duur: maximaal 1 minuut.
  • Vermeld in het spraakbericht naam, woonplaats en het verhaal of de vraag.
  • Deadline: 31 december 2020.

Wie weet komt het verhaal in de podcast terecht. De makers hopen eind januari 2021 de eerste afleveringen te kunnen publiceren. Voor meer informatie of het bekijken van veelgestelde vragen: www.nkk.nl/podcast-fb

Belangrijk: wie een bericht instuurt, geeft het Nederlands Kamerkoor toestemming om het audiofragment te gebruiken en te publiceren in de podcastserie. De (onafhankelijke) redactie van de podcast maakt in opdracht van het Nederlands Kamerkoor een selectie van de inzendingen en behoudt zich het recht voor om bijdragen in te korten.