OFF komt met online festivalterrein, óók voor 'Berichten uit het land'

Het Opera Forward Festival (OFF), dat vorig jaar niet door kon gaan, gaat dit jaar een digitale versie beleven. De Nationale Opera nodigt alle muzikale podiumkunstenaars uit een bijdrage te leveren in de vorm van een muzikaal videobericht, onder het motto ‘Berichten uit het land’.

Met ‘Berichten uit het land’ wil OFF diegenen die hun podium het afgelopen jaar zijn kwijtgeraakt, weer een plek geven. Elke vorm van muzikale berichtgeving is welkom, of er nu opera gezongen wordt of pop, jazz of hiphop.

De OFF-programmering is dit jaar volledig aangepast aan de digitale mogelijkheden van een online festivalterrein. De studenten operaproducties, producties als The Seven deadly sinsEen lied voor de maan en een behind the scenes van Upload, verschillende talks, tiny desk concerts, optredens van spoken word artiesten, paneldiscussies en interviews zijn allemaal vanuit huis te beleven. Ook de ‘Berichten uit het land’ krijgen een mooie plaats op dit online festivalterrein. 

Videoberichten van maximaal 5 minuten met een eigen huis-, tuin- en/of keukenconcert kunnen uiterlijk 12 maart ingezonden worden naar berichtenuithetland@operaballet.nl. Zie voor meer informatie over OFF: www.operaforwardfestival.nl.