Nieuw online vragenuur protocol: vr. 22 mei, 17:00 u.

https://www.cultuurconnectie.nl/nieuwsbrieven/2020/nieuwsflits-covid-19-21-20-mei-2020

Vanwege een technische oorzaak hebben op wo 20 mei helaas niet alle belangstellenden deel kunnen nemen aan het vragenuur over het protocol (sector Cultuureducatie en -participatie) en de aanvullende branchespecifieke richtlijnen. Onze oprechte excuses aan diegenen die geen toegang kregen. Vrijdag 22 mei a.s. zullen wij in de herkansing gaan en bent u vanaf 17.00 uur wederom van harte uitgenodigd deel te nemen.

Vandaag organiseerde Cultuurconnectie met de ‘Werkgroep branchespecifieke aanvulling op het protocol’ een vragenuur. De sessie van vanochtend is ondanks de beperkte deelname wel doorgegaan, zeker ook omdat er grote behoefte aan nadere informatie bestond door de tegenstrijdige berichtgeving naar aanleiding van de persconferentie van minister president Rutte gisteravond en de daaropvolgende communicatie vanuit Rijksoverheid.nl. We verwerken de vragen die gesteld zijn en de daarop gegeven antwoorden in het de aanvullende branchespecifieke richtlijnen.
Aanstaande vrijdag 22 mei 2020 om 17.00 uur organiseren we opnieuw een vragenuur met betrekking tot de aanvullende richtlijnen van het Protocol Sector Cultuureducatie en -participatie. Iedereen is welkom om deel te nemen. U kunt onderstaande link volgen naar de bijeenkomst die plaatsvindt via Microsoft Teams:
Deelnemen aan online vragenuur vrijdag 22 mei 2020, 17.00 uur
De bijeenkomst wordt gehost door Cultuurconnectie in samenwerking met LKCA, KNMO en Koornetwerk Nederland. Verschillende leden uit de ‘Werkgroep branchespecifieke aanvulling op het protocol’ zullen vragen van de deelnemers beantwoorden. U kunt voorafgaand aan de bijeenkomst uw vragen aanleveren via info@cultuurconnectie.nl