Haringrock koorfestival Katwijk aan Zee

Datum
zaterdag 13-07-2024
Tijd
10:00 - 17:00
Locatie


.
Telefoon
06-12348016
Website
Doelgebied
nationaal
Doelgroep
koren
Categorieën
Zet in je agenda:

Al jaren zijn Haringrock en de vrijmarkt een begrip in Katwijk. Maar komend jaar wordt het nóg spectaculairder. Haringrock en Pop4Shore! Voice Collective zijn een samenwerking aangegaan en organiseren een pop- en rockkoorfestival op zaterdag 13 juli. Van 10 tot 17 uur treden de allerbeste pop-en rockkoren voor jullie op. Hoe vet is dat? Op verschillende locaties zijn er ook activiteiten langs de Boulevard.

Haringrock is een 2-daags rockfestival op het strand van Katwijk met nationale en internationale artiesten en heel veel bezoekers. Om alvast een indruk te krijgen van het festival kun je hier Haringrock in een notedop bekijken. Het podium van het Haringrock koorfestival komt op de Boulevard recht tegenover het festivalterrein van Haringrock te staan. Na afloop van het koorfestival kunnen alle koren meteen door naar het festivalterrein van Haringrock.

Inmiddels zijn we rond met de programmering voor het koorfestival. Binnenkort maken we op onze socials bekend wie er komen optreden. Dat het een supertof event wordt staat elk geval vast. Voor meer informatie kun je terecht op onze facebookpagina.