Dirigentenatelier met docent Krista Audere

Datum
vrijdag 09-12-2022
Tijd
De hele dag
Locatie


.
Telefoon
Website
Doelgebied
regionaal
Doelgroep
dirigenten
Categorieën
Zet in je agenda:

Krista Audere: koormuziek uit Engeland en Noord-Amerika

Een brede selectie van Engelstalige koormuziek staat in dit atelier centraal met daarin voor elke dirigent (en koor) verschillende uitdagingen: van de verfijnde dictie en beweeglijkheid in Morley’s madrigaal of Holsts Autumn, de harmonische kleurschakeringen van Parry en Howells en de verstilde polyfonie van Pearsall en William Byrd. Met als klapper op de vuurpijl één van Barbers Reïncarnations die muzikaal en vocaal heel wat van een koor vergen!

Kortom: een rijke schakering van a cappella repertoire voor kamerkoor om bij de Dirigentenwerkplaats mee aan de slag te gaan!

Bezetting

Er is een bezetting van koor SSAATTBB van ca. 24 zangers

Docent

Krista Audere kreeg in 2021 de Eric Ericson Award voor het werken met a cappella kamerkoor en dat is niet voor niets! Ze weet met haar muzikale verbeelding, speelsheid en gevoel voor vocaliteit elk kamerkoor tot grote prestaties te brengen. Als docente werken haar fantasie en lichtheid aanstekelijk, het is een genot om te zien hoe cursisten daarin gemakkelijk mee kunnen gaan.

Inschrijving

Je kunt je opgeven als cursist, hospitant of als koorzanger. Als je je als koorzanger opgeeft, vermeld dan je stemsoort, koorervaring en genoten zangonderwijs.