Save the date: Koornet Werkdag 2022

Koornetwerk Nederland bestaat 5 jaar in 2022! Deze mooie mijlpaal willen we heel graag met de hele sector vieren. Dit doen we met een bijzondere editie van de Koornet Werkdag op zaterdag 24 september, in Amare, Den Haag. Houd rekening met een programma dat loopt tussen 10.00-16.00 uur. Save the date!

Schrijf je nu alvast in via dit formulier om voor jezelf een plekje op de Koornet Werkdag te verzekeren. Er geldt een maximum aantal deelnemers. Je krijgt dan als eerste bericht wanneer het programma bekend is en wanneer het definitieve aanmeldformulier online staat.

Heb je een sprekend idee of een interessant onderwerp dat niet mag ontbreken? Wil je wellicht zelf een sessie verzorgen? Meld dat dan voor 15 juni a.s. door middel van dit formulier!

De Koornet Werkdag

Na een jaar zonder Koornet Werkdag en een digitale editie in 2021 middels de Koorkracht!-sessies, kunnen we dit jaar met steun van het Prins Bernhard Cultuurfonds live en groots uitpakken. Met onze leden organiseert Koornetwerk Nederland de Koornet Werkdag, een dag vol interessante workshops en andere sessies voor elke koorliefhebber. Het prachtige en vorig jaar geopende nieuwe Theater/Conservatorium Amare in Den Haag biedt alle mogelijkheden tot kennisdeling en het ontmoeten van de vele betrokken zangers, vrijwilligers, dirigenten, bestuurders en overige stakeholders die de koorsector rijk is. Daar wil je bij zijn!

Het thema van de Koornet Werkdag 2022 is: Het koor van morgen.

De komende maanden stelt de programmacommissie een breed programma samen. In drie sporen van drie sessies komt een breed palet onderwerpen langs die te maken hebben met de koorsector. Het feestelijk afsluiten van ons project DirigentenContact is ook onderdeel van deze editie.

Draag bij aan het programma

Welke sprekers zou je willen zien op deze dag? Wat voor onderwerpen vind je interessant? Waar zou je meer van willen horen? Welk koor mag niet ontbreken voor een muzikale noot? In dit formulier worden zeven thema’s genoemd waarbinnen je een idee zou kunnen plaatsen, maar het staat je natuurlijk ook vrij om iets geheel nieuws in te brengen onder thema acht.

De programmacommissie maakt een selectie uit alle aangedragen onderwerpen en sprekers, om zo tot een bruisende en leerzame dag te komen voor en door alle geledingen van de koorsector. Hoe innovatiever, hoe beter!

Houd onze website in de gaten voor het programma.

Praktische info – Koornet Werkdag 2022

Wanneer:                           Zaterdag 24 september 2022

Waar:                                 Amare, Spuiplein 150 Den Haag

Deelname:                         Gratis