Save the date: Koornet Werkdag 2022

Koornetwerk Nederland bestaat 5 jaar in 2022! Deze mooie mijlpaal willen we heel graag met de hele sector vieren. Dit doen we met een bijzondere editie van de Koornet Werkdag op zaterdag 24 september, in Amare, Den Haag. Houd rekening met een programma dat loopt tussen 10.00-16.00 uur. Save the date!

Schrijf je nu alvast in via dit formulier om voor jezelf een plekje op de Koornet Werkdag te verzekeren. Er geldt een maximum aantal deelnemers. Je krijgt dan als eerste bericht wanneer het programma bekend is en wanneer het definitieve aanmeldformulier online staat.

De Koornet Werkdag

Na een jaar zonder Koornet Werkdag en een digitale editie in 2021 middels de Koorkracht!-sessies, kunnen we dit jaar met steun van het Prins Bernhard Cultuurfonds live en groots uitpakken. Met onze leden organiseert Koornetwerk Nederland de Koornet Werkdag, een dag vol interessante workshops en andere sessies voor elke koorliefhebber. Of je nou zingt, dirigeert, organiseert of bestuurt: de Koornet Werkdag heeft jou iets te bieden. Het prachtige en vorig jaar geopende nieuwe Theater/Conservatorium Amare in Den Haag biedt alle mogelijkheden tot ontmoeting en kennisdeling. Daar wil je bij zijn!

Het thema van de Koornet Werkdag 2022 is: Het koor van morgen.

Wil je ontdekken hoe jouw koor zichzelf beter in de markt kan zetten, of proeven aan de cursus Storytelling die afgelopen jaar zo succesvol van start ging? Wil je meer weten over het hoe en wat van fondsenwerving? Kom je simpelweg je collega’s uit de koorwereld ontmoeten, of ben je misschien benieuwd naar de slotbijeenkomst en presentatie van ons project DirigentenContact, dat in het afgelopen jaar bijna 30 bijeenkomsten van dirigenten door het hele land organiseerde? Het programma van de dag is nog volop in ontwikkeling en vind je binnenkort op deze pagina.

In drie sporen van drie sessies komt een breed palet onderwerpen langs die te maken hebben met de koorsector. Het feestelijk afsluiten van ons project DirigentenContact is ook onderdeel van deze editie.

Lanceren Herstel- en Toekomstplan

Onderdeel van deze feestelijke Koornet Werkdag is ook de presentatie van het Herstel- en Toekomstplan waar de hele koorsector de afgelopen maanden mee aan de gang is geweest. Je kunt in diverse workshops dan ook concreet met die toekomst aan de slag. Daarnaast lanceren we de eerste aflevering van de nieuwe, inspirerende podcastserie Een en al koor, die we samen met het Nederlands Kamerkoor hebben ontwikkeld.

En: op de Koornet Werkdag ontvang je een samenvatting van het plan, boordevol tips en aanknopingspunten voor de toekomst van jouw koor of organisatie. Deze publieksversie wordt ook meegestuurd met de septembereditie van ZING Magazine.

Praktische info – Koornet Werkdag 2022

Wanneer:                           Zaterdag 24 september 2022

Waar:                                 Amare, Spuiplein 150 Den Haag

Deelname:                         Gratis! – Meld je hier aan