Het Koornetwerk Nederland Verzekeringsarrangement

Als koor en koorbestuur loop je verschillende risico’s die zo maar een verstrekkende impact kunnen hebben. Koorbestuur kent haar eigen zakelijke verantwoordelijkheid en daardoor persoonlijke aansprakelijkheid voor de bestuurders. Een koor kan aansprakelijk worden gesteld voor zaak- of letselschade die ontstaat tijdens een repetitie of optreden. Maar ook de inzet van vrijwilligers bij optredens kunnen risico’s met zich mee brengen. Er zijn voorziene en onvoorziene risico’s.

Deze voorgaande en andere risico’s zijn uiteraard verzekerbaar. Koornetwerk Nederland heeft daarom met Aon een raamwerkovereenkomst gesloten waarbinnen korenbonden en koren, voor eigen rekening, vrijblijvend gebruik kunnen maken van een aantrekkelijk verzekeringsarrangement. Het arrangement is samengesteld voor de leden van Koornetwerk Nederland en is afgestemd op de risico’s binnen de muziekbranche. Binnen het arrangement heeft u een volledige keuzevrijheid.                                                                                              

Om vrijblijvend gebruik te kunnen maken van de verschillende verzekeringsproducten binnen het verzekeringsarrangement dient u lid te zijn van een korenbond welke ook lid is van Koornetwerk Nederland. Uitgebreide informatie over het arrangement zoals diverse verzekeringen, premie, voorwaarden, aanvraagformulieren en contactgegevens, vind je terug via deze link:

Netwerkleden kunnen niet standaard gebruik maken van het verzekeringsarrangement. Neem daarom contact met Aon op wanneer er interesse is. Samen met AON kunt u dan overwegen of er een maatwerkoplossing voor u is. Klik op bovenstaande link voor verdere contactgegevens. 

Wie is Aon

Aon is geen verzekeraar maar een onafhankelijke internationale makelaar in verzekeringen die de markt door en door kent. Koornetwerk heeft Aon als partner in verzekeringen gekozen. Aon Verzekeringen koopt collectief verzekeringspakketten in bij verzekeraars met het beste aanbod. Door de sterke onderhandelingspositie en deskundigheid van Aon kunt u, als Koornetwerk-lid, profiteren van scherpe premies, uitstekende dekkingen en goede service. Genoemde bedrijfsonderdelen zijn onderdeel van Aon Nederland.