“Under the Southern Cross”

Datum
donderdag 29-10-2020 - zondag 01-11-2020
Tijd
Hele dag
Locatie
Dominicanenklooster Huissen
Stadsdam 1
6851AH . Huissen
Nederland
Telefoon
0263264422
Website
Doelgebied
provinciaal
Doelgroep
zangers
Categorieën
Zet in je agenda:

“Crux” (Zuiderkruis) is een sterrenbeeld op het zuidelijk halfrond. Het is klein maar opvallend, waardoor het praktisch het gehele jaar goed te zien is. Samen met de rijke achtergrond van de Melkweg vormt het een sieraad van de tropische nachten. Het project heet  “Under the Southern Cross” omdat het Zuiderkruis voor veel Zuid Afrikanen staat voor hun “thuis”. Het staat ook voor het samensmelten van culturen en de “éénheid onder dezelfde sterrenhemel” 
We zingen een verzameling van Zuid-Afrikaanse traditionele muziek. En zingen werken van hedendaagse  Zuid-Afrikaanse componisten. Het koor zal onder leiding staan van de Zuid-Afrikaanse dirigent Leon Starker. Bij de uitvoeringen zal ook een verhalenverteller betrokken zijn.

Koor: bestaande uit 32 internationale zangers (8S/8A/8T/8B) van verschillende nationaliteiten.  Doel van het koor is de plezierbeleving en onze liefde voor muziek te delen. 
Van deelnemers wordt verwacht dat zij goed voorbereid naar het project komen en dat zijn in staat zijn zelfverzekerd hun eigen partij te kunnen zingen.
Zij zullen ruim van te voren de muziek per e-mail in PDF bestanden ontvangen. Er zullen ook oefenbestanden in de vorm van Midi of  Capella files ter beschikking komen.

Het koor zal twee concerten geven:

  • Zaterdag 31 Oktober in Uden (nog niet bevestigd)
  • Zondag 1 November in Huissen (aanvang: 16.30 uur)

Er zijn twee mogelijkheden om deel te nemen:

Dagarrangement (€ 279 p.p.)
(Aankomst / Aanvang project: Donderdag 29 Oktober om 9.00 uur. Het programma eindigt een uur na afloop van het concert in Huissen rond 18.00 uur)
Inclusief lunches, koffie en thee, transport naar en van de 2e concertlokatie, muziekbestanden, capella/midi bestanden, vergoeding voor de dirigent, vergoeding voor de verhalenverteller. 

Weekarrangement (€ 398 p.p. all-in)
(Aankomst / Aanvang project: Donderdag 29 Oktober om 9.00 uur. Het programma eindigt een uur na afloop van het concert in Huissen rond 18.00 uur)
Inclusief 3 overnachtingen (verblijf op 2 persoons kamer, voor 1 persoons kamer geldt een toeslag), maaltijden, koffie en thee, transport naar en van de 2e concertlokatie, muziekbestanden, capella/midi bestanden, vergoeding voor de dirigent, vergoeding voor de verhalenverteller. 

Reacties Facebook