Summer School: Zang en bodypercussie, hoe het hele lijf grooved / Merel Martens

Datum
dinsdag 04-08-2020 - vrijdag 14-08-2020
Tijd
Hele dag
Locatie
Online
ZOOM
. nvt
Nederland
Telefoon
0613305252
Website
Doelgebied
nationaal
Doelgroep
dirigenten
Categorieën
Zet in je agenda:

In dit atelier van vier dagen werk je samen met Merel aan een arrangement voor bodyrhyhtm en a cappella zang. Het hele lichaam maakt muziek! We trainen ritme en door bodyrythm en stem te combineren ontstaat er een totaalervaring. Na de vier sessies wordt er een virtual choir video gemaakt die we in première laten gaan op een speciale gelegenheid! 

In dit atelier leer je hoe bodyrhythm en zang elkaar versterken en ondersteunen. 

Het atelier heeft een bonus!

Op zaterdagavond 15 augustus ben je te gast bij het Vocal Leadership Summer Festival! Je verzorgt dan samen met je medecursisten onder leiding van Merel een optreden, première van de virtual choir video, om te laten zien waar je met elkaar aan gewerkt hebt. 

Dit festival vindt online plaats van 14 tot en met 18 augustus. Een 4 daags festival waar het hele team van de opleiding Vocal Leadership korte workshops geeft om te inspireren om samen te zingen via ZOOM. 

Deel 1
Na een fysieke en vocale warming up, maken we kennis met het arrangement dat de hoofdfocus zal hebben voor dit atelier. We zetten de eerste stappen. Er zijn simpele en meer complexe ritmes en zanglijnen te verdelen. Welke passen bij jou?

Deel 2
Het is nu tijd om de zang en bodyrhythm lijnen van sessie één te gaan combineren. Voel de klik! Ja? Dan gaan we door met ‘nieuwe nootjes’. 

Deel 3
Vandaag nemen we de laatste passages door van het arrangement en de bodyrhythm lijnen. Hierna is het tijd om uit het hoofd te gaan zingen! Het plan voor de video wordt gepresenteerd. 

Deel 4
Hoe neem je jezelf eigenlijk op? Welke uitdagingen kom je daarbij tegen? We zetten de puntjes op de i, nemen de laatste vragen door en bereiden ons voor op ons ‘optreden’. Ben je er klaar voor? 

Vocal Leadership Summer Festival
Dit festival vindt online plaats van 14 tot en met 18 augustus. Een 4 daags festival waar het hele team van de opleiding Vocal Leadership korte workshops geeft om je te inspireren om samen te zingen via ZOOM. 

Reacties Facebook