Nederlands Schoolkoorfestival – Kick-Off Battle 2019

Datum
vrijdag 21-06-2019
Tijd
13:00 - 16:30
Locatie
Muziekcentrum van de Omroep
Heuvellaan 33
1217 JL . Hilversum
Nederland
Telefoon
Website
Doelgebied
regionaal
Doelgroep
koren
Zet in je agenda:

Een landelijk festival voor schoolkoren, hoe gááf is dat? Het Nederlands Koorfestival (NKF) gaat het eindelijk organiseren! En dus wordt dat niet zomaar een festival, want het NKF is al meer dan 50 jaar toonaangevend in de nationale korencompetitie.

En nu zoeken we ook uitblinkers in schoolkoren. Samenzingers die opvallen omdat ze fantastisch samen kunnen zingen. Omdat ze er zo geweldig bij dansen en het publiek kippenvel bezorgt. Of laten zien dat ze er heel veel plezier in hebben…

Een vakjury van geweldige muziekleraren en dirigenten gaan alle schoolkoren die meedoen beoordelen en laten je weten waar je in uitblinkt én geeft tips hoe je nóg beter kunt worden. Dus wint iedereen.

Maar natuurlijk gaat het niet om het winnen, maar die gave Nationale Schoolkoor Trofee staat natuurlijk wel super in de prijzenkast van school, naast die beker voor schoolvoetbal…

Vrijdag 21 juni 2019 start het Nederlands Schoolkoorfestival met de Nationale Kick-Off Battle. In het Muziekcentrum van de Omroep in Hilversum nodigen we  10 schoolkoren uit om te komen zingen.

Deelname kost niets! En staat open voor elk type schoolkoor, op de website lees je er alles over!

Meld je vóór 15 maart 2019 aan via de website van het NKF: www.nederlandskoorfestival.nl