Holland Harmony Conventie 2019 – “Passion in Harmony”

Datum
vrijdag 29-03-2019 - zondag 31-03-2019
Tijd
Hele dag
Locatie
Conferentiecentrum NH Koningshof
Locht 117
5504 RM . Veldhoven
Nederland
Telefoon
Website
Doelgebied
nationaal
Doelgroep
zangers
Zet in je agenda:

Drie dagen volgepakt met muziek; muziek maken, muziek luisteren, elkaar inspireren, ontmoeten en aansteken met het muzikale vuur. A capella muziek voor en door koren en kwartetten, uit heel Nederland, of net zoals je op dat moment met elkaar bent tijdens je ‘free time’.

De Beneluxhal in het conferentiecentrum is gedurende deze dagen omgetoverd tot heus theater. Alle gangen en zalen gonzen van muziek.

Op de vrijdag en zaterdag overdag worden competities gehouden voor resp. kwartetten en koren. De inschrijving hiervoor is reeds gesloten. We hebben een uitdagend deelnemersveld van 22 kwartetten en 19 koren. De winnaar gaat naar huis als nieuw Nederlands kampioen van barbershopkwartetten resp. koren.

Op zowel vrijdag- als zaterdagavond is een verbindende en inspirerende show, “Fantabulouzzz!” op vrijdag en “Colors of Music” op zaterdag. Optredens worden verzorgd door de winnaars uit de competitie van de dag en een keur aan gasten, w.o. uit Engeland het 2018 kampioensvrouwenkoor Cheshire Chord Company en het niet minder verdienstelijke mannenkoor Hallmark of Harmony. In de show “Colors of Music” zullen tevens de klanken en uitstraling van MAZE(!), veelvuldig winnaar van diverse korenfestivals, w.o. NKF 2018, BALK TOPfestival 2017  en ACA Idol competitie 2018 (NY),  o.l.v. koordirigent van het jaar 2018 Merel Martens, als heerlijke bron van muzikaliteit en inspiratie de zaal en het podium vullen. Verder in de zaterdagavondshow het unieke vrouwenkoor met leden uit Nederland, Duitsland èn Engeland, No Borders Show Chorus o.l.v. zang- en directie”ninja” Stuart Sides!

Kom luisteren en kijken, maar ook gerust meedoen in een momentje in de show en zolang je maar wilt na de shows in de “afterglow”. Dat is, als je durft! Nagloeien door samen muziek te maken, met mensen die je kent of volslagen vreemden. Het regelt zich vanzelf.

Als dat nog niet genoeg is, is ook op zondagmiddag nog een boeiende show, “A Dutch Treat”. Koren, groepen, ensembles hebben zich in kunnen schrijven om deel te nemen aan deze show/dit festival, waarin het thema het Nederlandse a capella lied is. De inschrijving is momenteel gesloten.  Acht groepen zetten het podium nog eenmaal in vuur en vlam, w.o. topgast vocal group Leeuwenhart uit Utrecht!

Kom en beleef het mee! En doe ook vooral mee na de shows, in de afterglows!

Volg de link voor het complete programma van deze drie dagen en kijk hoe jij dit mee kunt maken.

Vragen? Mail deze gerust naar ct2019@hollandharmony.nl t.a.v. Organisatieteam.

 

Conferentiecentrum NH Koningshof, Veldhoven