Fulco’s Vocaal Festival

Datum
zaterdag 16-05-2020
Tijd
10:30 - 17:30
Locatie
IJsselstein (utr)
Overtoom 3
3401BK . IJsselstein
Nederland
Telefoon
+31653108873
Website
Doelgebied
nationaal
Doelgroep
koren
Categorieën
Zet in je agenda:

Fulco’s Vocaal Festival 2020

Het zeer geslaagd festival van 2019 ligt al weer achter ons. Maar liefst 60 koren hebben dit jaar deelgenomen. Met 2000 deelnemende koorleden behoort ons festival tot de grotere festivals in Nederland.

Aan variatie ontbrak het niet. Van pop, smartlap, shanty, barbershop tot klassiek.
Een festival is niet meer weg te denken is uit IJsselstein.

Maar stil zitten voor de projectgroep is er niet bij. Wij zijn alweer druk bezig om het komende festival vorm te geven en de mooie historische locaties in IJsselstein weer vast teleggen.

In 2020 vindt het Fulco’s Vocaal Festival plaats op zaterdag 16 mei.

De Inschrijving voor 2020 start in principe eind oktober van dit jaar. Mocht u eerder hebben deelgenomen aan ons festival dan ontvangt u automatisch een uitnodigingBezoek onze site voor uw aanmelding: www.fulcosvocaalfestival.nl

Globaal start het evenement om 11.00 uur en eindigt om 17.30 uur met een slotzang manifestatie voor bezoekers en deelnemenede koren.. 

Al onze zanglocaties liggen in of in de nabijheid van de oude binnenstad, met zijn oude gevels, kerken, de korenmolen en sfeervolle winkels en eetgelegenheden. We maken gebruik van tien locaties waarvan er twee overdekte buitenpodia zijn. Alle locaties zijn op loopafstand van elkaar. 

Voor het publiek zijn alle zanglocaties vrij toegankelijk.

Tussen de bruisende, ingetogen en swingende optredens door heb je tijd genoeg voor een hapje en een drankje in de talrijke gezellige horecagelegenheden.

Wij verwelkomen jullie graag in ons mooie IJsselstein!
 

Met muzikale groet,

Projectgroep Fulco’s Vocaal Festival