Festival Klein Vocaal

Datum
zaterdag 28-09-2019 - zondag 29-09-2019
Tijd
Hele dag
Locatie
Meerpadkerk en Nieuwendammerkerk, Amsterdam-Noord
rede Kerkepad 6-8
1023 BH . Amsterdam
Nederland
Telefoon
0206376537
Website
Doelgebied
regionaal
Doelgroep
koren
Zet in je agenda:

We hebben nog plaats voor één klein gevorderd ensemble bij het Festival Klein Vocaal dat eens per drie jaar in de regio Amsterdam plaatsvindt. Dit is het allerleukste en leerzaamste festival voor kleine vocale ensembles, die willen groeien in hun samenklank en performance.

Op zaterdag krijg je les van een gerenommeerd professioneel vocaal ensemble: Ensemble EVA. Je experimenteert met interpretaties, samenklank en beweging. Je luistert ook naar de andere ensembles en leert van elkaar. Tot slot voer je op de zondagmiddag (de ochtend is vrij) een kort programma uit tijdens een gevarieerd gezamenlijk concert voor publiek met Ensemble EVA als uitsmijter.

De zaterdag is gevuld met workshops in de Meerpad- en Nieuwendammerkerk te Amsterdam-Noord (op loopafstand van elkaar, vlak aan de pittoreske Nieuwendammerdijk). Het eindconcert is in de Nieuwendammerkerk.

De kosten bedragen (ongeveer) 45 euro  per persoon voor het hele weekend, inclusief koffie en thee (lunch zelf meebrengen).

Meedoen met jouw ensemble? Stuur een mail o.v.v. naam ensemble, contactgegevens, en indien beschikbaar, links naar opnamen van het ensemble.