BALK TOPfestival 2019

Datum
zaterdag 09-11-2019
Tijd
Hele dag
Locatie
De Doelen
Schouwburgplein 50
3012CL . Rotterdam
Nederland
Telefoon
Website
Doelgebied
nationaal
Doelgroep
koren
Zet in je agenda:

Het wordt de 7e editie van het grootste festival voor lichte koormuziek in Nederland. Net als de voorgaande keren vindt het plaats in De Doelen in Rotterdam. Het beste dat Nederland te bieden heeft op het gebied van amateur koorzang, lichte muziek en muziektheater komt er samen.

Het BALK TOPfestival 2019 biedt een landelijk podium voor koren en zanggroepen van alle leeftijden, in het genre licht vocale muziek en muziektheater. Met close harmony, pop, jazz muziektheater, met en zonder microfoons, a cappella, met geluids-cd of eigen combo.

Nog nooit bij het BALK TOPfestival geweest? Ga naar deze impressie en zie en hoor hoe fantastisch al die zanggroepen presteren!

Wil je ook deelnemen met je groep? Raadpleeg dan het inschrijfreglement en vul daarna het inschrijfformulier in. Nieuw dit jaar is dat je bij inschrijving geen geluidsopnamen meestuurt, maar een YouTube-filmpje. En dat kan hier.

Voor alle denkbare informatie kijk je natuurlijk op www.balktopfestival.nl. Of neus eens rond op het Facebook-evenement.