a Lovely Afternoon in the Parc

Datum
zondag 06-09-2020
Tijd
14:00 - 17:00
Locatie
Wilhelmina park
wandelweg 53
1521AB . Wormerveer
Nederland
Telefoon
06 51408349
Website
Doelgebied
regionaal
Doelgroep
koren
Categorieën
Zet in je agenda:

Margriet Eshuijs PopUpkoor, Wilhelminapark Wormerveer en Anna’s Huis organiseren het benefietconcert “a Lovely afternoon in the Parc”

Zondagmiddag 6 september is er een heerlijk openlucht concert van het Margriet Eshuijs PopUpkoor in de prachtige muziekkoepel midden in het sfeervolle Wilhelminapark in Wormerveer.

A Lovely Afternoon in the Parc wordt nu voor de 4de keer georganiseerd, maar het moet wel net even allemaal anders. Verantwoord en veilig voor iedereen. Daarom zijn er creatieve oplossingen bedacht waar iedereen ook beter van wordt. Er worden stoelen geplaatst rondom de muziekkoepel en die kunnen worden gereserveerd op naam. Bij de ingang van het park aan de Wandelweg zorgen vrijwilligers en koorleden ervoor dat iedereen die heeft gereserveerd zijn plekje vindt. De zitplaatsen zijn door het koor en het park aan een goed doel gekoppeld. De zitplaats kost € 7,50 waarvan € 1,50 voor de stoel en de overige € 6.– gaan direct naar het Anna’s Huis. Op deze manier hoopt het koor van Margriet een dubbelslag te maken. Het koor was in februari voortvarend van start gegaan met het inzamelen van geld voor het Anna’s Huis dat een van de lokale doelen was voor de KWF actie Samenloop voor Hoop Zaanstad. Door alle afgelastingen van grote acties voor goede doelen kwamen ook de donaties voor het Anna’s huis tot stilstand. Volgens Margriet een klein drama want juist in deze tijd is het Anna’s huis een belangrijke plaats in de Zaanstreek voor mensen, gezinnen, families die te maken hebben met de ziekte kanker. Het Huis zorgt ervoor dat je ondersteuning kunt vinden, passend aan de vraag. Ook het Huis moest enige tijd sluiten maar is nu weer aangepast geopend. Het huis is meer dan ooit afhankelijk van vrijwilligers en donaties. En zo hebben het Wilhelminapark, het Margriet Eshuijs PopUpkoor en het Anna’s huis de handen ineen geslagen. De zitplaatsen kan je eenvoudig reserveren door een mailtje te sturen naar info@margrieteshuijs.nl. ( ook voor meer informatie ) Het Park zorgt voor consumpties tegen schappelijke prijzen en er staat als vanouds voor de kleintjes een pot met lolly’s, er is een Tosti truck voor de hartige trek en het koor zingt 3 sets met zomerse liedjes die iedereen kent, maar toch verrassen omdat Margriet ze een eigen arrangement heeft gegeven. Liedjes zoals Something inside so strong, Oh Happy day, Can’t stop the feeling, Walking on Sunshine en What a wonderful World zetten de toon van A Lovely Afternoon in the Parc. Het Wilhelminapark gaat open om 14.00 en het concert start om 15.00. De ingang is aan de Wandelweg . www.margrieteshuijs.nl www.Wilhelminaparkwormerveer.nl  www.levenmetkankerzaanstreek.nl (Anna’s huis)

 

 

Reacties Facebook